Voetreflex Arrangementen

Alle voetreflexpakketten bestaan uit 3 behandelingen. De behandelingen worden direct ingepland in de agenda binnen een periode van 6 weken tijd. Hiermee behaal je het beste resultaat. Wil je gebruik maken van een pakket geef dit dan al bij de reservering aan. Dit om een goede voorbereiding te kunnen treffen en in de agenda te kijken wanneer en of er plaats is voor de behandelingen.

Eventueel krijg je indien gewenst voedingsadviezen, leefstijladviezen, thuis therapieën ter ondersteuning van de behandelingen.

**Extra bijgeboekt voor € 30,- kun je een voedingsscan met rapport ontvangen om te zien hoe het met je vitaminen en mineralen, eiwit-, vet- en koolhydraatbalans is en hoe verzuurd je bent. Handig voor bij het ontzurings-detox pakket of het happy darmflora pakket of vitaal pakket.

Een arrangement is ook leuk om cadeau te doen!

De pakketten zijn ervoor als je tijdelijk kampt met klachten zoals verminderde weerstand, vermoeidheid, stress etc. Heb je al jarenlang dezelfde klachten dan is een persoonlijk behandeltraject op maat een betere optie. Informeer dan naar de mogelijkheden.

Ontstress arrangement

Je bent wel even toe aan wat ontspanning? Je werk of je gezin slokken je op? Je hebt stijve of pijnlijke spieren vaak in nek- schouders of rug? Je slaapt minder goed en/ of bent vaak wakker? Pieker je meer dan anders, is het moeilijker besluiten te nemen of kosten de dingen gewoon meer energie dan anders? Je bent prikkelbaarder dan anders?

Kortom speelt stress nu een rol in je leven en zou je best wel meer willen ontspannen?

Het brengt je rust en ontspanning.  Je kunt de dingen weer makkelijker aan. Je voelt je prettiger en je hebt minder gespannen spieren. Kortom je voelt je beter in je vel.

Happy darmflora arrangement

Dit pakket is in te zetten bij buikklachten, krampen, brandend maagzuur, obstipatie, diarree, winderigheid, opgeblazen gevoel, vermoeidheidsklachten, spastische darm, depressieve klachten.

De darmen zijn de basis van een vitaal en gezond leven. De darmen zorgen voor energie, ze halen voeding uit voedingsstoffen, maar ook 80% van ons immuunsysteem zit in de darm. Serotonine wordt aangemaakt in de darm. Het is een boodschapperstof die zorgt voor een fijn gevoel. Je buik voelt weer zacht aan. We zorgen voor reiniging, opbouw en herstel van gezonde vitale darmen. De stoelgang gaat beter en je voelt je weer energieker en actiever.

Heartwarming arrangement

Je hebt klachten van je bloeddruk, misschien hartkloppingen of problemen met je doorbloeding. In de winter heb je koude handen en voeten. Het kacheltje mag wel wat omhoog. Misschien ben je uit balans.

We gaan de thermostaat wat omhoog brengen met aandacht voor je hart. Dit  pakket heeft een wat meer energetisch en zachter karakter dan de andere massages. Hierdoor werkt het ook goed op psychisch welbevinden.

Keep on Moving arrangement

Je bent stijf en stram. Je hebt pijnlijke spieren, regelmatig rug- en of nekklachten. Je zit gewoon niet zo soepel in je vel als kan.

We gaan ervoor zorgen dat er meer beweging komt. Blokkades worden opgeheven, zenuwbanen vanuit de wervelkolom gaan beter functioneren. Je voelt je sterker en komt meer in je kracht. Je gaat terug naar je innerlijke houding.

Fresh Mind arrangement

Je hebt regelmatig last van hoofdpijn. Eigenlijk is dit al bijna normaal voor je geworden.  Of je hebt een hoofd vol watten of een te vol hoofd?

We gaan zorgen voor een betere stroming in het hoofdgebied. Deze massage bestaat behalve uit twee voetreflexbehandelingen en een gerichte hoofdmassage. We nemen belangrijke acupressuurpunten mee voor een optimaler resultaat. Je hebt er snel je kop weer bij!

Vitaal arrangement

Je voelt je vaak moe, hebt weinig energie. Eigenlijk sta je vaak al moe op en hebt koffie nodig om de dag door te komen. Aan het eind van de dag ben je uitgeblust.

We gaan gebruik maken van een vitaliserende ontspanningsvoetreflex massage om je energie weer op peil te krijgen. Bij de massages nemen we extra acupressuurpunten mee voor een betere doorstroming van de energie. Je voelt je snel weer vitaal.

Immuunboost arrangement

Je voelt je de laatste tijd wat meer grieperig en verkouden. Je kwakkelt een beetje de herfst en winters door. Het is tijd om je immuunsysteem een boost te geven.

Met deze massage gaan we je immuunsysteem en afweer versterken. Je kunt snel weer alles aan.

Ontzurings-detox arrangement

Afvalstoffen zijn belastend voor het lichaam en zorgen voor fysieke klachten en  huidproblemen.  Door belastende voedingsmiddelen, stress, medicatie, gifstoffen en verzuring belast je het lichaam. Door je lichaam te reinigen verminderen klachten, knapt de huid op en neemt de vitaliteit van de huid toe. Dit kan met een detoxkuur. Je hoeft hiervoor niet alleen sapjes te drinken er zijn verschillende vormen mogelijk. Door middel van een Detox Reflex massage masseer je specifieke reflexzones op de voeten om het lichaam van binnenuit te stimuleren de afvalstoffen kwijt te raken en te reinigen. De voetreflexmassage bestaat uit een combinatie van Chinese- en Westerse massagetechnieken.

De massages duren 45 minuten per keer.