Socialdeal extra opties

Leuk dat je een Socialdeal voucher hebt geboekt!

Wist je dat je je behandeling zo lag kunt uitbreiden als je zelf wilt?

Extra opties bij je Socialdeal behandeling

Het is ook mogelijk om extra opties bij te boeken om de tijd naar wens te verlengen met 1 of meerdere opties:

  • Een detox voetenbad van 15 minuten met groene leem en etherische olie naar keuze voor 10 euro. Dit helpt het ontgiftingsproces bij de meridiaanmassage.
  • Een voetenbad met magnesiumkristallen voor 10 euro voor 15 minuten. Dit helpt de spieren te ontspannen voor naast de meridiaanmassage.
  • Een gezichtsmasker van witte huidzuiverende leem voor 12,50 euro. Hiervoor nemen we 15 minuten extra tijd bij je geboekte meridiaanmassage. Deze duurt dan 45 minuten in plaats van 30 minuten.
  • Kruidentinctuur (flesje met druppels) passend bij jouw persoonlijk uitslag als onderdeel van de irisdiagnose of/en voedings- leefstijlcheck. Je kunt dus gelijk starten met een behandeling thuis! Dit kost 10 euro voor een flesje van 50 ml en 13 euro voor een flesje van 100 ml, alleen te verkrijgen in combinatie met de irisdiagnose of/en voedings- leefstijlcheck.
  • Komen je klachten meer door psychische/ mentale belasting dan is het mogelijk een flesje Bachbloesem te kopen speciaal gemaakt op jouw persoonlijke situatie. Je kunt dus hierbij ook direct starten met een behandeling! Dit kost 10 euro voor een flesje met druppels. Deze optie is mogelijk om te kiezen bij een Irisdiagnose en/of een voedings- leefstijlcheck
  • Ook is het mogelijk om 15 minuten extra tijd te boeken bij een meridiaanmassage. De massage duurt dan geen 30 minuten maar 45 minuten. Nu voor 10 euro in plaats van 15 euro.

Geef een van de keuzes vooraf aan bij je boeking zodat we deze tijd/afspraak mee in kunnen plannen als je komt. De behandeling kan dus net zo lang duren als jij wilt en op maat aangepast worden! ( tegen contante betaling er is geen PIN in de praktijk aanwezig).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*