Socialdeal aanbieding/ herhaalactie/ Socialdeal en Corona

Leuk dat je een Socialdeal voucher hebt gekocht!

De eerste keer Socialdeal

Een afspraak kun je eenvoudig maken door een mailtje te sturen. Telefonisch worden geen Socialdeal afspraken gepland. Dit omdat iedere klant meerdere datum voorstellen krijgt. Er komen dus data terug en er worden er weer uitgegeven op volgorde van wanneer je een mail stuurt.

Stuur een mail naar info@meernatuurlijk.nl onder vermelding van: Social Deal Reservering: en welke behandeling je kiest: meridiaanmassage, iriscopie of leefstijl-voedingsanalyse. Bij de laatste optie hoor ik graag, waar je aan wilt werken of welke klacht je hebt. Ik pas mijn advies daarop aan zodat je een persoonsgericht plan krijgt.

Zodra ik je mail heb ontvangen krijgt je van mij een mail terug met meerdere afspraak voorstellen. Uiteraard kun je ook een voorkeur opgeven voor een dag (maandag t/m zaterdag), een middag (dinsdag of donderdag) of avond ( maandag t/m donderdag) of in het weekend (zaterdag).

Mocht je meerdere behandelingen kiezen dan kun je ze ook na elkaar laten inplannen, geeft dat dan aan tijdens de reservering. Bijvoorbeeld je boekt een irisdiagnose en een meridiaanmassage ( 2 vouchers), of bijvoorbeeld een irisdiagnose en voedings- leefstijlanalyse. De opties sluiten ook op elkaar aan en geven nog een beter beeld van jouw persoonlijke situatie.

  • bij het boeken van een afspraak ga ik er vanuit dat je het kopje “huisregels” hebt gelezen met name het kopje contra-indicaties voor de massage.

Extra opties bij je Socialdeal behandeling

Het is ook mogelijk om extra opties bij te boeken om de tijd naar wens te verlengen met 1 of meerdere opties:

  • Een detox voetenbad van 15 minuten met groene leem en etherische olie naar keuze voor 10 euro. Dit helpt het ontgiftingsproces bij de meridiaanmassage.
  • Een voetenbad met magnesiumkristallen voor 10 euro voor 15 minuten. Dit helpt de spieren te ontspannen voor naast de meridiaanmassage.
  • Een gezichtsmasker van witte huidzuiverende leem voor 12,50 euro. Hiervoor nemen we 15 minuten extra tijd bij je geboekte meridiaanmassage. Deze duurt dan 45 minuten in plaats van 30 minuten.
  • Kruidentinctuur (flesje met druppels) passend bij jouw persoonlijk uitslag als onderdeel van de irisdiagnose of/en voedings- leefstijlcheck. Je kunt dus gelijk starten met een behandeling thuis! Dit kost 10 euro voor een flesje van 50 ml en 13 euro voor een flesje van 100 ml, alleen te verkrijgen in combinatie met de irisdiagnose of/en voedings- leefstijlcheck.
  • Komen je klachten meer door psychische/ mentale belasting dan is het mogelijk een flesje Bachbloesem te kopen speciaal gemaakt op jouw persoonlijke situatie. Je kunt dus hierbij ook direct starten met een behandeling! Dit kost 10 euro voor een flesje met druppels. Deze optie is mogelijk om te kiezen bij een Irisdiagnose en/of een voedings- leefstijlcheck
  • Ook is het mogelijk om 15 minuten extra tijd te boeken bij een meridiaanmassage. De massage duurt dan geen 30 minuten maar 45 minuten. Nu voor 10 euro in plaats van 15 euro.

Geef een van de keuzes vooraf aan bij je boeking zodat we deze tijd/afspraak mee in kunnen plannen als je komt. De behandeling kan dus net zo lang duren als jij wilt en op maat aangepast worden! ( tegen contante betaling er is geen PIN in de praktijk aanwezig).

De bon is geldig tot eind februari 2021 ( bonnen met een eerdere einddatum zijn niet meer geldig).

Socialdeal Herhaal Actie

Mocht je na de socialdeal nog een keer terug willen komen voor een voetreflexmassage of een meridiaanmassage dan kan dat uiteraard. De eerste herhaal afspraak is voor het Socialdeal herhaal tarief. Deze aanbieding is eenmalig 25 euro.

Mocht je hier gebruik van willen maken Stuur een mail naar info@meernatuurlijk.nl onder vermelding van: herhaalbezoek Social Deal: Voetreflexmassage of meridiaanmassage in het onderwerp met je naam, wanneer je socialdeal bezoek is geweest en of je eventueel klachten hebt die je graag behandeld zou willen hebben of een ontspannende voetreflexmassage/ meridiaanmassage.

De socialdeal herhaalbezoekactie is geldig van 1 mei tot en met 30 september 2020 en geldt voor mensen die eerder via Socialdeal zijn gekomen. Je kunt eenmalig gebruik maken van deze actie.

Het laatste Coronanieuws en de Socialdealafspraak

Hoe gaat Meer Natuurlijk om met ziek zijn en het Coronavirus?

– voelt u zich ziek? grieperig? verkouden of hoest u? Heeft u koorts? Snotterig of hoofdpijn? Of bent u in de afgelopen 2 weken in het ziekenhuis geweest? Zijn uw huisgenoten ziek? Of heeft iemand in uw directe omgeving Corona? Bent u recent in contact geweest met iemand met Corona? Bent u op vakantie geweest naar het buitenland?

– heeft u een van bovenstaande klachten of punten?

Meer Natuurlijk volgt het advies van het RIVM op. Bent u ziek of is iemand in uw gezin of omgeving ziek? Neem contact op met de praktijk en verzet de behandeling, zo kunnen we samen verspreiding zo veel mogelijk proberen te voorkomen. Niet zozeer voor de gezonde mensen als wel voor de ouderen en de mensen met een zwak immuunsysteem en onderliggende ziektes.

Praktijk Meer Natuurlijk zorgt natuurlijk ook voor de nodige voorzorgsmaatregelen. Standaard is dat na uw bezoek de praktijk wordt gelucht. Daarnaast wordt de praktijk direct schoongemaakt na uw bezoek en alle oppervlakken die u heeft aangeraakt gereinigd. Op deze manier komt de volgende cliƫnt weer in een schone ruimte. Als u binnen komt vraag ik u uw handen te ontsmetten aan het tafeltje in de gang. Uiteraard was en ontsmet ik ook mijn handen voor uw aankomst en na uw vertrek.U kunt een mondkapje dragen die u zelf meebrengt. U kunt geen gebruik maken van de wc, houd hier rekening mee bij uw bezoek.

Het RIVM kondigt steeds nieuwe informatie aan. Wij passen onze site geregeld hierop aan. Wilt u zeker weten of de behandeling doorgaat check dan geregeld uw mail of de site. Het kan zijn dat de behandeling van onze kant geannuleerd word. Wij rekenen dan op uw begrip. Andersom kan natuurlijk ook gebeuren dat u ziek wordt en moet annuleren. Annuleren bij ziekte alleen 24 uur van te voren.

Graag tot snel bij Meer Natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*