Coopers mini uitlaatservice

Welkom!

Mijn naam is Patricia van der Meer en samen met Cooper de langhaarteckel run ik Coopers mini uitlaatservice.

Hoe het allemaal begon

Een dierenvriend ben ik altijd al geweest. Vroeger nam ik al tot vervelens toe van mijn ouders zieke en gewonde diertjes mee naar huis van kikkers tot eenden tot egels, het maakte niet uit elk diertje ging mee wat verzorging nodig had. Een hondje mochten we niet van mijn ouders (anders moesten zij hem uitlaten) dus werd het de Valkparkiet Ricky die we met veel plezier 24 jaar hebben gehad.

De liefde voor valkparkietjes is nog niet over en zo kwamen ze een voor een in huis. Twee valkparkietjes komen uit het dierenasiel die ik graag een nieuw thuis bood.

Maar ja…

Ik wilde ook altijd al een mini Cooper en vorig jaar kwam hij dan ook in mijn leven!

Even voorstellen aan Cooper de dwerg langhaarteckel ?. Van een kleine vrolijke pup groeide hij uit tot het hondje wat hij nu is. Met veel plezier knuffelen, spelen we en wandelen we met elkaar.

Toen ik op zoek ging naar een uitlaatservice voor Cooper zaten deze echter allemaal vol! Na lang zoeken vond Cooper toch een plaatsje. Toen bedacht ik me wat ik graag zou willen voor Cooper en mijn uitlaatservice Coopers mini uitlaatservice was geboren.

Hondjes waar we al ervaring mee hebben: Cocker Spaniel, Teckel en Boomertjes en vlinderhondjes.
Natuurlijk zijn alle kleine hondjes welkom bij Coopers Mini Uitlaatservice.

Wat hebben we te bieden?

Coopers mini uitlaatservice is voor de mini’s onder ons. Kleine hondjes dus. Je kunt hierbij denken aan een hondje tot 10 kg. Is hij net te dik, maar wel klein genoeg dan mag hij ook mee, die extra kilo’s lopen we er wel af ?

Groepswandelingen

Bij ons kun je een groepswandeling boeken. Met deze wandeling gaan maximaal 4 hondjes mee. De wandelgroepjes zijn klein, zodat elk hondje de aandacht krijgt die het verdient.
We wandelen rondom het gebied van de Asterdplas. Het is een 84 ha groot natuurgebied en het grenst aan de rivier de Mark en het dorp Terheijden. Het ligt in de Vierde Bergboezem.

Hier hebben de hondjes alle ruimte om lekker te wandelen en te snuffelen. De hondjes blijven aangelijnd tijdens de wandeling. Zo hoef je niet bang te zijn dat net jouw hondje er vandoor gaat.

De wandeling duurt ca 1 uur. In de tijd ervoor en erna worden de hondjes opgehaald en weer thuisgebracht.

Individuele wandeling

Wil je liever een wandeling met alleen jouw hond? Dat kan ook. De wandeling is in de vertrouwde omgeving van jouw hond in jouw buurt. Handig als je hondje wat eenkennig is of niet graag met andere hondjes wandelt.

De wandeling duurt 15, 30 of 60 minuten, waarna je hondje weer thuis wordt gebracht.

Prijzen

Een groepswandeling kost € 17 per keer. Een abonnement sluit je af voor een maand. Daarna kun je kiezen voor een nieuw abonnement. Je betaalt dus 17 x 4 = € 68 * per maand vooruit, voor de maand erop voor een wandeling van 1 keer per week van een uur.

*uitgaande van 4 dagen per maand. heeft de maand 5 dagen dan is het een dag extra voor die maand.

Wil je een keer 1 losse groepswandeling boeken zonder abonnement? Dat kan ook. Een losse wandeling kost € 18 per keer. Handig voor als je eens een keer een dagje weg bent of extra moet werken of het gewoon fijn vind dat je hondje ook met andere hondjes omgaat. Deze wandeling kan als er plek is in de groep.

*Voor alle groepswandelingen geldt dat de hond de basiscommando’s kent, niet bijt of agressief is naar andere honden en niet loops is als de hond meegaat.

Voor een individuele wandeling in de vertrouwde omgeving van jouw hond betaal je

€ 15 voor 15 minuten *

€ 18 voor 30 minuten

€ 25 voor 45 minuten

*De wandeling van 15 minuten is alleen te boeken als je in de Haagse Beemden woont. Voor de rest van Breda en Prinsenbeek kun je alleen een individuele wandeling voor 30 of 45 minuten boeken.

Werkgebied

Coopers mini uitlaatservice werkt in de regio Breda en Prinsenbeek.

Beschikbare dagen

Op dit moment is er nog ruimte op de dinsdag en de vrijdag (middag). De zaterdag en de zondag.

*Beschikbare dagen veranderen in de tijd. Is er nu geen ruimte voor je hondje dan kan hij op de wachtlijst tot er weer plaats is op de dag van keuze voor jouw hondje.

Kennismaking

Voor we gaan wandelen maken we graag eerst kennis om te horen wat het beste bij jouw hondje past. Hierbij bespreken we de aanmelding, het sleutelcontract en de algemene voorwaarden door.

Je boekt dan gelijk een 1e proefwandeling. Na de 1e wandeling besluiten we samen of Coopers mini uitlaatservice past bij de behoeften van jouw hondje ( en of hij of zij in de groep past als je kiest voor een groepswandeling).